Predpokladám, že to bolo kvôli oficiálnemu vydaniu 2.3.5 s 3.0 cez OTA update a je relatívne možné, že tam boli veci ktoré vylepšujú aj RevHD ako napríklad rádio alebo nejaké časti rádia.
HTC Desire HD - Stock ROM: 2.3.5 Android Z dôvodu nedostatku času kvôli univerzite nemám čas sledovať fórum pravidelne, v prípade pripomienok píšte PM.
Je to tam písané v tom príspevku, že treba mať Radio S-off, čo by malo byť Eng S-off, radšej to ale upravím aby nebol ďalší "zaseknutý" používateľ.
EDIT: Je tam aj update na rádio pre novú 6.3.1 ROMku.
HTC Desire HD - Stock ROM: 2.3.5 Android Z dôvodu nedostatku času kvôli univerzite nemám čas sledovať fórum pravidelne, v prípade pripomienok píšte PM.
Chcem sa opytat, ci pri kupe novej pametovej karty mi treba zasa spravit format a tu Goldcard ako ked som prvykrat rootol phone alebo staci ked spravim len format a uz mi pojde romka bez chyby aj ked som daval romku so starej karty??
Nemám pocit, že by som musel vytvárať nejakú partíciu na pamäťovke, jediný dôvod prečo bola pamäťovka používaná bolo na inštalovania vecí do telefónu. Malo by to ísť bez problému, ak nie, tak sa sem vráť s popisom problému.
Tak ako som čítal jeho tweety, nevypadá to, že by chystal niečo pre Ace tak skoro. Skôr robí pre Sensation, Galaxy Nexus a Transformera. Viem, že už dlho ľudia od neho chceli neajký update na čo im napísal, že nech ho s tým neotravujú