Nazdar Ceco.V Androide som novy. Sledujem to tu uz dlhsie a vidim ze sa pekne rozumieš do veci týkajúce sa root,flash atd. A tak by som ta chcel poprosiť či by si nevedel rozchodiť ten flash player na ZTE Skate/OMC
V androide som novacik a tak by som sa chcel opytat ze ak si nainstalujem ten prerobeny flash player ci mi nepadne zaruka na mobil, alebo ci sa potom nevyskytuju nejake problemy s mobilom???
Ak chapem spravne otazku a chces nainstalovat flash player, tak ten nainstalujes tak ako ktorukolvek inu aplikaciu. Akurat ze nie z Marketu, ale nakopirovanim APK na SD kartu a spustenim instalacie cez suborovy manazer.
Otazka bola skor ci je upravena len ta aplikacia alebo sa pri instalacii nejako upravuje aj software samotneho mobilu respektive či tam prebieha nejake prepalenie softwaru v mobile ktore by mohlo zrusit zaruku mobilu?
Na system samotny to vplyv nema. Bud to bude fungovat, alebo nie. Predpokladam, ze mas originalnu ROM - mam pocit, ze by to malo ist aj na nej. Ak nie, tak potom ist cestou nejakej custom ROM.