HTC Desire HD najlepsia ROM?

upravené ROM, ktoré sa dajú nahrať do Android telefónov

Re: HTC Desire HD najlepsia ROM?

Poslaťod argo_77 » Str 01. Feb 2012 9:38:12

moja zatial najlepsia ROM bola a stale aj je RCMix3D v 4.0.....je rychla, nemrzne, neseka a velmi prisposobiva + najnovsie Sense prostredie ake moze byt pre DHD......asi jedina chyba je, ze obcas straca pri pripojeni cez USB, kontakt s SD kartou, ale nikdy som nestratil spojenie pri kopirovani suborou takze je to v celku zanedbatelna chyba...ako dalsie je pre mna taky problem, ze to nema viacej kernelov (aspon ja som ziadne nenasiel a to som nehladal len raz)....suhlasim s maurice, ze nikdy nebude dokonala ROM pre mobil kedze kazdy ma ine naroky a poziadavky od ROMky ale mne tato RCMix uplne vyhovuje a ak by niekto nasiel nejaky kernel a hodil by sem odkaz tak by ma v celku potesil :)
HTC Sensation
Stock ROM - Ice Cream Sandwitch 4.0.3
Sense 3.6
16 GB microSD class 10
argo_77
kapitán

Poslaťod maurice » Str 01. Feb 2012 14:05:50

ja som mal posledne mesiace RCMix3D v 4.0 ale ked som pripojil usb kabel do pc, nepytala sa ma vobec co ma robit, musel som si dat na pozadie widget, ktorym som to riesil. tak isto sa sama od seba restartovala aj niekolkokrat za den, ked som nechal mobil volne polozeny s rozsvietenym displejom. ma to uz nastvalo, tak som si dal tu co mam, ale aj ta sa mi vcera restartla...
Samsung Galaxy Note, stock rom, root
Obrázok užívateľa
maurice
Administrátor

Poslaťod Triglavus » Štv 02. Feb 2012 17:25:52

No HTC sa trošku polepšilo a myslím si, že ten posledný update na Sense 3.0 pridal DHDčku kus života. Nie zrovna tak ako Sensation, tam je to druhé jadro naozaj cítiť, ale ja som s ňou viac ako spokojný. Aj výdrž baterky je lepšia, nie asi taká výdrž ako pri custom ale bez problémov vydrží 300 hodín uptime bez nejakých glitchov, bugov a sekaní.
HTC Desire HD - Stock ROM: 2.3.5 Android
Z dôvodu nedostatku času kvôli univerzite nemám čas sledovať fórum pravidelne, v prípade pripomienok píšte PM.
Obrázok užívateľa
Triglavus
starý morský vlk

Poslaťod argo_77 » Štv 02. Feb 2012 21:03:36

maurice: ja som taketo problemy nemal....ja som stahoval ROMku s XDA a tam je to to v pohode...ak si stahoval ROMku s inokade tak moze byt aj preto zla alebo sa ti zle stiahla ROMka ale mne toto nerobilo :/

Triglavus: aj na RC je dobra vydrz baterky :) ja som si medzi tym rozdiel nevsimol...:-)
HTC Sensation
Stock ROM - Ice Cream Sandwitch 4.0.3
Sense 3.6
16 GB microSD class 10
argo_77
kapitán

Predchádzajúci

Späť na Upravené ROM

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť