od Deubhn » Str 30. Mar 2011 15:28:07
...zdravim, som vlastnikom xperie mini, verzia androidu 2.1 a mam taky mensi problem s 3g internetom. Pouzivam Orange World 1000MB, od najblizsieho fakt. obdobia planujem prejst na 5000MB. Problem sa nepodarilo odstranit ani opatovnym reinstalovanim androidu, podotykam, ze problem sa viskytol uz na predoslej 1.6 verzii. Som pripraveny ist na reklamaciu ak mi nikto nedokaze poradit, nevedeli to ani na predajni orange, ale pravdupovediac som ani vela necakal od nich.
Problem je nasledovny:
internet nefunguje tak celkom podla mojich predstav. Jedna sa hlavne o stahovanie priamo do mobila. Natiahne mi market ale samostatnu aplikaciu uz nestiahne, vzdy vypise download paused. Nepomaha tomu ziadne nastavenie. Takysto napriklad vacsina browserov vypoveda poslusnost. Vstavany android browser reaguje akoby nebol internet vobec pripojeny. Par dalsich browserov rovnako. Az na Operu mini a Dolphin mini. Co je celkom zaujimave! Opera ale tiez nestahuje vacsie subory vzdy, vcera sa mi podarilo jedno video a bol som prekvapeny. Aplikacia market vsak stale nefunguje. Podotykam ze mam vzdy zapnuty prenos dat, skusal som prestavovat aj APN z orangewap (na ktorom neslo vobec nic) na APN internet. Po prestaveni na internet mi ide aspon bezne prehliadanie a sinchronizacia niektorych aplikacii. Celkovo akoby mal ten internet problemy s aplikaciami. Je to normalne? pripadne ma niekto z vas podobne skusenosti?
Wifi aj USB tether ide bezproblemov nastastie.
Dakujem za akukolvek radu