Dobrý den zobral som si na pausal Xperiu X8 ale podla mna je to strasne nedomysleny telefon... opravte ma ak niekto vyriesil niektory z mojich problemov: Neviem si pozriet pocet minut odchadzajuce/prichadzajuce prehliadac obrazkov je blby neda sa nastavit 3D prezeranie? ked si chcem nastavit obrazok na pozadie tak si ho nemozem dat cely jak je ale iba orezat ho mozem aaa este by sa nieco urcite naslo... to na vsetko si musim stiahnut aplikaciu alebo ako?
neviem naco si zalozil novu temu v blbej sekcii, takato tema tu uz je...
Na prezeranie prevolanych minut si stiahni aplikaciu z marketu napr. PhoneUsage. Na nahradenie vstavanej galerie si mozes stiahnut napr. 3D Gallery a s tou tapetou ti asi nepomozem...resp. skus si v PC upravit ten obrazok na svoje rozlisenie obrazovky a potom by to uz mohlo ist..
Prosim, nepište mi o svojich problemoch do SS. Na to je tu forum. DAKUJEM.
Zdravim mam problem stiahol som si jednu hru a skopcil cez pocitac na xperiu.Cez file managera som sa ju snazil nainstalovat ale nemozem pretoze hra ma 368mb a na pevnom disku mam len niak 150mb a preto by som to chcel nainstalovat na sd kartu ale neviem ako pritom instalacku mam na sd karte pls help... Dikes..
Tym pevnym diskom asi myslis pamat telefonu. Predpokladam ze tam nemas ziadnu custom ROM teda ze mas oficialny android 2.1 takze aplikacie sa ti na kartu neukladaju. Tu mas navod ako nastavit ukladanie aplikacii na SD kartu http://androidforum.sk/manualy-prirucky/app2sd-sony-ericsson-xperia-x8-t643.html. Este by ma zaujimalo co je to za hru lebo ak je to nieco HD od gameloftu tak to tam pravdepodobne nepojde.
firmware GingerDX.v021 Unlocked bootloader [Kernel] Alfs for GingerDX