Samsung Galaxy ACE (s5830)

Re: Samsung Galaxy ACE (s5830)

Poslaťod Mardy » Sob 12. Nov 2011 18:23:30

S videami pochodis asi len cez prehravac YT co je v mobile...
Samsung Galaxy S+ 4.4.4 K^Kernel 3.4.94 OC_UV_406MB CM 11.0 release8
Mardy
kapitán
 
Príspevky: 78
Registrovaný: Pia 11. Feb 2011 11:55:45
Bydlisko: Kysak/Brno

Re: Samsung Galaxy ACE (s5830)

Poslaťod Blacknigga » Ned 04. Dec 2011 11:55:26

Caute, kto mi vie pomoct rozbehat na samsungu galaxy internet cez wifi ? mobil mi ukazuje ze je pripojeny k routru,ale net nejde, a ta ikona radr (wifi na mobile) je stale seda, notebookom sa bez problemov pripojim k wifi routru aj net na nom ide, len na tom mobile nie...router mam nastaveny takto http://dl1.upnito.sk/download.php?dwTok ... 7b91aac3dd
Blacknigga
zelenáč
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Ned 04. Dec 2011 10:28:48

Re: Samsung Galaxy ACE (s5830)

Poslaťod marekb » Ned 04. Dec 2011 16:57:02

No neviem či ti veľmi pomôžem. Mne wifi beží dobre a neviem že by som robil niečo špeciálne. Cez oznámenie si zapnem Wifi. Vyhodí mi siete ktoré sú dostupné a na niektorú z nich sa pripojím. Niektoré bežia zadarmo (napr. v nákupných strediskách) ale k niektorým treba heslo (napr. keď som sa prihlásil na sieť u seba doma musel som zadať svoje heslo. Teraz keď zvolím túto sieť tak sa prihlási automaticky. No a potom spustím prehliadač a surfujem.
marekb
zelenáč
 
Príspevky: 4
Registrovaný: Ned 04. Sep 2011 8:22:30

Re: Samsung Galaxy ACE (s5830)

Poslaťod Blacknigga » Ned 04. Dec 2011 19:30:38

skusal som na iny router sa pripoji na moj nie takze asi je nieco tam zle nastavene, viete poradit co ? s notasom sa v poho pripojim ...
Blacknigga
zelenáč
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Ned 04. Dec 2011 10:28:48

Re: Samsung Galaxy ACE (s5830)

Poslaťod Mardy » Pon 05. Dec 2011 0:19:57

Mas dobre nastavene DHCP?
Samsung Galaxy S+ 4.4.4 K^Kernel 3.4.94 OC_UV_406MB CM 11.0 release8
Mardy
kapitán
 
Príspevky: 78
Registrovaný: Pia 11. Feb 2011 11:55:45
Bydlisko: Kysak/Brno

Re: Samsung Galaxy ACE (s5830)

Poslaťod Blacknigga » Pon 05. Dec 2011 4:04:54

DHCP tam mam odfajknute a vyzera takto http://www.upnito.sk/subor/3b9d8712b0f1 ... 20862.html
mode tam mam AP ked nastavim iny tak mi mobil nenajde router
Blacknigga
zelenáč
 
Príspevky: 3
Registrovaný: Ned 04. Dec 2011 10:28:48

Re: Samsung Galaxy ACE (s5830)

Poslaťod Mardy » Pon 05. Dec 2011 8:12:44

Hmm...tak to neviem, ze kde moze byt chyba...
Samsung Galaxy S+ 4.4.4 K^Kernel 3.4.94 OC_UV_406MB CM 11.0 release8
Mardy
kapitán
 
Príspevky: 78
Registrovaný: Pia 11. Feb 2011 11:55:45
Bydlisko: Kysak/Brno

Re: Samsung Galaxy ACE (s5830)

Poslaťod boyd » Štv 08. Dec 2011 20:36:38

Dobry den, mam problem se signalem GPS. Prosim o jakoukoli radu. Predeme dekuji!
Koupil jsem pres eshop GALAXY ACE, ocividne vyrobeny pro polsky trh. Puvodne byl Androi 2.3.1, po spadnuti nekolika aplikaci (market,mapy,gmail,navigace --nefungovalo), jsem preinstaloval na CZ 2.3.3. skoro vse fungovalo, az na navigaci. preinstaloval jsem na O2 2.3.3, mam O2. a navigace porad nemze najit signal GPS. stahnul jsem GPS control a vidim ze mam vyhledano je max.2 satelity.
Mate nejaky napad ci radu?
DIKY
boyd
zelenáč
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Štv 08. Dec 2011 20:29:34

Re: Samsung Galaxy ACE (s5830)

Poslaťod luciac » Štv 22. Dec 2011 19:40:03

ahojte, mam samsung galaxy ace a chcela by som poradit, mam na ploche 3 aktivne pozadia, myslim, ze si mozem prepinat medzi 3, a chcem si na kazde jedno dat ine pozadie, len vzdy mi da to iste na vsetky tri, viete mi niekto poradit ci je to vobec mozne? dakujem. lucia
luciac
zelenáč
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Štv 22. Dec 2011 19:30:14

Re: Samsung Galaxy ACE (s5830)

Poslaťod HIISS » Uto 27. Dec 2011 16:54:18

Ahoj,mam tento fon par dni,prechod z K810i,takze zmena premna velka doposial som sa o anroid a tieto mobily nezaujimal,tak vela veci je naraz premna novych,mam u tohoto fonu ci anroidu niekolko nejastnosti,nechecm vytvarat vela vlakna,napisem to spolu..velmi ma potesite kazdou radou.

1.Nastavil som si vlastnu mp3 na hovory,ale neviem si nastavit vlastnu mp3 na budik a sms,ako nato?vytvoril som si aj vlastnu zlozku na karte zvonenia,a donej zlozky budik,sms, hovory,a tak prislusne mp3 ,niekde som cital ze tak treba,skusal som aj priamo hladat v spravach ci u budika cez menu ze ako nastavit vlastnu mp3,ale som nic nenasiel len mi zobrazilo ponuku zakladnych zvukov od vyrobcu.

2.Mam O2 Fer..a tak potrebujem mat v dohlade prevolane minuty,sms/mms,ci prenesene data,zistil som ako si najdem prevolane minuty,ze tam v ponuke zeleny telefon,dennik,menu,casovy....a mi ukaze,ale neviem nikde najst kolko som doposial odoslal SMS/MMS a kolko data sa pouzily,nemam internet aktivovany ani nechcem ale par rkat som sa omylom pripojil,,..postup kde to najdem,popripade ak to mobil neumoznuje nejaku aplikaciu nato..ale uplne jednoduchu nenarocnu na software?

3.Kedze mam O2 na Slovensku,mobil podporuje wifi a podobne,tak na internet mi bohato staci wifi,nepotrebujem mat aktivovany ziadny internetovy balicek,zistil som ze na internet sa mi da pripojit..ako dlho som tolko platim,no chcel by som internet zrusit,preto som v mobile odskrtol cez nastavenia paketove data,tym sa vypla datova siet a som prisiel nato ze ani internet prestal ist..ale ak mi pride obrazkova mms tak mi ju nezobrazi,ale pise ze stiahnut z webu,ak som datovu siet-pakety zapol tak ak pride dalsia mms uz mi zobrazi obrazok,v O2 som sa pytal ci sa to da internet vypnut,a mms nechat zapnute aby chodili aj obrazky mi ukazalo povedal ze nie,na nete som cital doporucenie ze vojst do mobilnych sieti cez nastavenia,pristupovy bod..a je tam O2 internet a O2 MMS,a v tom internete mam pomenit v kazdej kolonke co najviac udajov,aby sa nedalo pripojit nan,tak som to skusil pomenit,coz potom aj ten O2 internet z ponuky zmizol a zostalo tam iba O2MMS,vsimol som si ze v nastaveniach mi paketove data zostali zapnute-zelena fajka),ale datova siet cez prave tlacitko na boku telefona je vypnuta,a po kliknuti nanu sa nezapne,vyskusal som poslat si MMS a nestalo sa co som chcel,lebo mms prisla ale ju nezobrazilo,hoci internet nejde a to som rad,Da sa podla vas vypnut internet a nechat zapnute MMS aj aby sa dali obrazkove MMS prijimat.
HIISS
zelenáč
 
Príspevky: 7
Registrovaný: Uto 27. Dec 2011 16:44:12

PredchádzajúciĎalší

Späť na Samsung Galaxy Ace (S5830)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia