Včera som pri prezeraní netu natrafil na vaše fórum, kde ma zaujala práve táto téma. Zo začiatku niečo ako "Android na iPhone? Wauu!!"
Keďže sa včera iPhone nachádzal v stave "tehly", tak som sa do toho nemohol pustiť hneď. No dnes sa mi podarilo nahodiť Restore (asi na 20ty pokus), hneď na to dva pokusy s Jailbreakom a mohlo sa začať. Inštalácia nieje veľmi zložitá aj keď to tak môže vyzerať. Dokonca sa dá ísť aj lachšou cestou než som sa vydal ja
V jednom z predchádzajúcich príspevkov boli dva linky na návod. Ďakujem človeku čo ich sem dal. Bez neho by som to nedokázal

Ktorý som si vybral? No pravdupovediac som si ich spojil dokopy a z každého použil niečo. Inštalácia trvala cca 2 hodiny aj s downloadom potrebných vecí.
vládanie je dosť divné. Tlačidlo na zamknutie sa tvári ako tlačidlo späť, tlačidlo home zase ako menu (také tie tri pomlčky nad sebou) a keď som ich stlačil obe tak to chcelo hneď vypnúť. Prepínač na tichý mód nefunguje vôbec a ovládanie hlasitosti robí ako jediné to čo má. V aplikáciách chýba market takže sa nedá stiahnuť nič oficiálne. Priamy download .apk súboru som neskúšal tak neviem či to touto cestou pôjde. Systém je hrozne pomalý, takže ho neodporúčam pre tých čo chcú iPhone využívať dennodenne. Po chvíli používania sa mi telefón sám od seba rebootol , takže sa to dá stabilitou prirovnať k windowsu

Prikladám pár
obrázkou.