blíži sa hranica 10 tis. príspevkov a rád by som zrekapituloval, čo sa na androidforum.sk dialo od jeho vzniku
prvých zopár mesiacov po ňom ani pes neštekol - dokonca ani ten náš (ktorého sme vtedy ešte hádam ani nemali
potom sa na ňom začali objavovať ľudia - 2 za celý deň - až kým neprišiel maurice (ktorý je tu doteraz a patrí mu veľká vďaka za robotu, ktorú odvádza) - pamätáš na smajlikov? - tí su od teba
potom sa pridali skyder, castaway, k0nko - androidforum zacalo mat za sebou ludi, ktorí dokázali pomôcť ostatným používateľom androida
smallbrat - priniesol na forum nezamenitelny dizajn a logo, vdaka ktoremu si ho pametaju tisicky ludi - another milestone!
potom prisli dalsi - geforce85, cargobull, cruel, romualdo, tma24 - každý pomohol svojím kúskom a každý prispel k budovaniu fora
prisli aj odchody - vytratil sa skyder, tma24 na istý čas (hoci sa zas začal objavovať
zmizol som aj ja na zopar mesiacov - sorry guys
a nakoniec dorazila cerstvá krv - majko11293 (ktory ma za zopar mesiacov viac prispevkov nez ja), Sempron, Triglavus, atd.
ak som niekoho vynechal, prihodte ho v odpovediach
v kazdom pripade - boli to pre mna skvele dva roky a dakujem naozaj vsetkym, ktori pomahali - najviac to ocenia ludia, ktorym ste pomohli
este raz - velka vdaka vsetkym a nazdravie