navrhy

ak si neviete s niečím rady alebo chcete vylepšiť fórum

navrhy

Poslaťod castaway » Štv 20. Máj 2010 13:27:48

mozno zbitocne ale napadlo ma to prve ked som sem prisiel :lol: ja by som to forum dal do zelenej temy ked uz je android-sk.sk ladeny do zelena..a celkove by nebolo zle android-sk.sk viac spropagovat neverim ze je na slovensku taka mala ucast androidakov.Skoda ze android.sk domenu vlastni neaka firma ktora ani nevie co tym sposobila :cry:
môj twitter @castaway_mifo
Glaxy S I9000
castaway
Moderátor

Re: navrhy

Poslaťod Skyder » Štv 20. Máj 2010 23:42:55

Ano, tiez sa niekedy zmylim :D

Ono zelena tema by bola fajn, ale o tieto zmeny sa stara zatial iba Admin a ten je dost casovo vytazeny, a neviem kolko by to dalo prace. Snad iba zmenit kod farby? :roll:

Ano, vies, poznam vela slovakov co su regnuti na ceskych a XDA a podobne, a o tejto stranke asi ani nevedia, mozno aj na tie ceske by bolo fajn dohodnut sa z poskytovatelmi nech nam hodia nejaky banner a pod :D
HTC DESIRE Z- Customized Gingerbread
Obrázok užívateľa
Skyder
Moderátor

Poslaťod admin » Pia 21. Máj 2010 10:18:10

na tie farby sa skúsim pozrieť tento víkend, české stránky som už nejaké oslovil s návrhom na spoluprácu, uvidíme ako to dopadne
HTC Desire Z
Android 2.3.7
CyanogenMod 7.2.0 RC2
52 MFLOPS
8GB class4
Obrázok užívateľa
admin
Administrátor

Poslaťod castaway » Pia 21. Máj 2010 11:37:37

to je fajn napad s tym bannerom zeby som neaky spravil? alebo ho uz mame? :) s tou farbou nieje problem staci stiahnut temu v adme fora je moznost zmeny temy jeden cas som take spravoval takze viem 8-)
- chce to poriadnu SVK android komunitu.Admin je tu super vidno ze ho to bavi a vyzna sa novinky prinasa fakt aktualne a tesim sa na recenziu Android froyo! Som rad ze sa toho ujal niekto ako "admin" Peto :)
Glaxy S I9000
castaway
Moderátor

Poslaťod Skyder » Pia 21. Máj 2010 18:45:41

admin píše:na tie farby sa skúsim pozrieť tento víkend, české stránky som už nejaké oslovil s návrhom na spoluprácu, uvidíme ako to dopadne

Vidim ze niekto je stale o krok vpred ;)

Admin, /zabudol som meno, pozriem si ho/, diky ti za pracu ktoru tu odvadzas.

A co sa tyka 2.2ky alias Froyo, vyzera to dokonalo. NAjviac sa mi paci pri pozerani toho videa, ako sa hlavny recnik dostava k casti o flash a k jeho pribehu s jeho dcerou. Zreprodukujem Vam to: "Jedneho dna sa moja dcera nudila, a tak zobrala do ruk nas Apple Ipad a isla na svoju oblubenu stranku. Avsak ukazalo sa jej toto: /Zaber na nenacitany flash/..... Jej dalsia otazka bola: Tati, mozem si pozicat tvoj Android Mobil?? /Zaber na flash hru beziacu na mobile.. "

A recnik pokracoval: "Dakujeme firme ADOBE za pomoc a ochotu spojit sa s nami co sa tyka google chrome a androidu, urobili skvelu pracu. Preco? pretoze je lahsie prisposobit sa nasim uzivatelom a dat im to co chcu, ako jednoducho povedat NIE".

Tesim saaa :D
Obrázok užívateľa
Skyder
Moderátor

Poslaťod maurice » Ned 23. Máj 2010 23:34:53

ako uz skyder spomenul, Peter na plne ruky prace mimo tejto stranky a fora, rozhodol som sa mu preto trochu pomoct, skoncilo to zatial pri prvom clanku, lebo teraz aj ja trochu dost nestiham, chodim o polnoci zo skoly a pri tom nemam cas uz ani na tu druhu skolu a vonkoncom nie na ine veci. Napriek tomu davam dokopy pomaly ale isto koncept na novy look (a logo) o ktory ma poziadal Peter, ked uz nic ine, tak aspon vyhodit tu oraznovu a modru, ale vsetko chce cas samozrejme, be patient... :roll:
Samsung Galaxy Note, stock rom, root
Obrázok užívateľa
maurice
Administrátor

Poslaťod admin » Pon 24. Máj 2010 13:54:31

tak ako hovori maurice, je to kopa roboty a okrem toho mame este aj pracu, z ktorej žijeme :)
maurice, posnažím sa vyhodiť na web aj druhý článok - a ak by niekto chcel na článkoch alebo na úpravách cmsiek spolupracovať (joomla a phpBB3) nech sa prihlási do pošty - každý fajn článok uverejníme
HTC Desire Z
Android 2.3.7
CyanogenMod 7.2.0 RC2
52 MFLOPS
8GB class4
Obrázok užívateľa
admin
Administrátor

Poslaťod castaway » Pon 24. Máj 2010 19:35:02

mal by som este jeden navrh nechcem uz zakladat novy thread....myslim ze delenie v sekcii aplikacie do podsekcii je momentalne zbitocne kedze ich nieje tolko aby boli takto rozdelene mozno by stacilo ak by sme ku kazdej aplikacii dali trebars
[WIDGET]NameDays
A myslim ze by to zjednodusilo listovanie medzi aplikaciami a celkovo sa to tymto zjednodusi.
co si o tom myslite?
Glaxy S I9000
castaway
Moderátor

Poslaťod Skyder » Pon 24. Máj 2010 19:48:51

JA by som na druhej strane to delenie nechal, je to prehladnejsie, a ked sa to tu rozbehne zase to menit spet a vsetky prispevky delit by sa mi nechcelo.
Obrázok užívateľa
Skyder
Moderátor

Poslaťod maurice » Pon 24. Máj 2010 19:56:24

ja som to adminovi hnet hovoril, ze je toho na fore strasne vela, strasne moc klikania a vecsina kategorii je aj tak prazdnych. ale on tak chce, tak som ticho :)
Samsung Galaxy Note, stock rom, root
Obrázok užívateľa
maurice
Administrátor

Ďalší

Späť na Otázky a pripomienky k fóru

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť