Android SDK - Software Development Kit

čo pomáha pri kódovaní

Android SDK - Software Development Kit

Poslaťod admin » Štv 27. Aug 2009 6:51:07

Android SDK sú nástroje pre vývojárov softvéru a aplikácií pre Androida. Je to základ, ak chcete vytvoriť aplikáciu pre systém Android. Obsahuje nástroj na odladenie programu (debugger), knižnice, emulátor prístroja, dokumentáciu, ukážky kódu a tutoriály. Medzi podporované platformy patria: Windows Xp a Vista, Linux, Mac OS X. Oficiálnym podporovaným vývojárskym prostredím je Eclipse s použitím pluginu Android Development Tools (ADT).

Stiahnuť si ho môžete na nasledujúcej stránke:

http://developer.android.com/sdk/1.5_r3/index.html
HTC Desire Z
Android 2.3.7
CyanogenMod 7.2.0 RC2
52 MFLOPS
8GB class4
Obrázok užívateľa
admin
Administrátor

Re: Android SDK - Software Development Kit

Poslaťod Shifty » Pon 24. Jan 2011 20:35:32

Dobrý deň, som v tom úpne nový tak neviem ako to funguje ale mám záujem sa naučiť programovať pre Android. A však mám skúsenosti len s C++ a pokiaľ viem, hlavným jazykom Androidu je Java. Ale je cesta aj ako programovať v C++ pokiaľ sa nemýlim.
Čiže čo potrebujem ak chcem programovať v C++, aké môžem využívať knižnice, a kde nájdem k tímto knižniciam materiál, z ktorého sa môžem učiť ? Najlepšie by bolo, ak by ste mi mohli odporúčiť nejáku knihu o týchto veciach ale len v SK/CZ nakoľko anglinu sa ešte len učím.

Ďakujem.

//edit. Skoro by som zabudol ;) . Požadujem také knižnice, ktoré budú fungovať na Windows ako aj Android a najlepšie aj iné Linuxové platformy (hlavne Ubuntu). Snáď to nieje problém.
Shifty
zelenáč

Poslaťod Mioo » Sob 02. Apr 2011 22:25:10

Pre Shiftyho: ak si zaciatocnik, tak nad programovanim v C++ pre Android radsej neuvazuj, zbytocne by si si to komplikoval. Neboj, ak uz vies nieco z C++, tak Javu sa naucis rychlo. Nainstaluj si Eclipse a SDK tak ako to admin popisal na tomto fore a budes prekvapeny ako pohodlne sa v Jave pracuje.
Obrázok užívateľa
Mioo
zelenáč

Poslaťod majko11293 » Sob 16. Júl 2011 18:07:48

Android 3.2 je uz dostupny na stiahnutie :)
Obrázok
Prosim, nepište mi o svojich problemoch do SS. Na to je tu forum. DAKUJEM.
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor

Späť na Nástroje pre vývojárov

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť