no rozmyslam nad tym, uz mam 2 tyzdne ten galaxy note a poviem ti teda, ziadna vyhra. uz sa vobec necudujem, ze vsetci menia romku. okrem stability a rychlosti je vsetko uplne zle, neprakticke, nedomyslene a uz teraz sa pozeram po nejakej inej romke. akoze po hw stranke vsetko super, ale niekedy ma privadza do zurivosti. fakt je rozdiel ci si clovek kupi htc alebo samsung.
co ma teda najviac prekvapilo a nastvalo
1. ked zapojis klasicke sluchadla do neho a niekto ti zavola, on nepochopil, ze tam mas len sluchadla a mikrofon by mal pouzit ten ktory ma v tele, on caka ze mu pride zvuk z tych sluchadiel

(htc rozdiel medzi sluchadlami chape a podla toho sa aj sprava)
2. voice talk - hlasovy asistent, nieco ako Syry na iFone sa da aktivovat aj cez bluetooth handsfree, dokonca sa da nastavit, aby pouzival mikrofon na tom handsfree (hura!). ale pri aktivovani tejto funkcie sa rozvieti displej a odomkne klavesnica, takze si tam vo vrecku nohou postlacom vsetko mozne..

3. vsetky aplikacie, ktore su tam od samsungu, vratane touch wiz maju nepochopitelne nastavenia, ako napr zvlast nastavenie podsvietenia v prehliadaci (naco???) ale niektore veci, ktore by som najradsej zmenil sa tam nedaju zmenit. a ked si uz chcem na vsetko najst vlastne aplikacie, s ktorymi ako tak prezijem, tak mam hned plnu ramku, lebo vsetky tie predinstalovane ako napr galeria, social hub bezia na pozadi, synchronizuju data a zaplnaju ramku a aplikacie, ktore naozaj vyuzivam mi potom vypina kvoli nedostatku pamate
4. amoled displej ma uplne skrelene farby. ked si pozriem duhovy kruh, tak zlta farba tam skoro vobec nieje, oproti tomu zelena a cervena su uplne syte a ziarive(nazval by som to ze az prepalene), az to je neprijemne na oci. da sa nastavit sytost farieb, ale tento problem nevyriesi. nebudem ani spominat, ze displej ma pri sedych tonoch a slabsom podsvieteni nejaky divny raster, ktory neviem preco a ako vznika..