Stranku android-sk som nasiel pri hladani informacii o Androide a G1. Ku Androidu som sa dostal v podstate nahodou, cez leto som robil software na zakazku pre jedneho Francuza a v tom case som este nic o Androide nevedel. Takym sposobom som sa v podstate zoznamil s celou platformou a zapacilo sa mi to, hlavne vyborne SDK a jednoducha tvorba software s velkymi moznostami.
Doteraz som skusal software iba cez emulator, ale cele sa mi to zapacilo tak, ze som si prave z Nemecka objednal cenono vyhodny novy G1 (HTC Dream), buduci tyzden dorazi. Ku tomu som si dal webn'walk 1.5GB za 10 Euro mesacne (inac maju teraz dobre pausaly "Podla seba", kde najlacnejsi ma za 10 Euro internet + 40 minut do vsetkych sieti, ale mne este bezi pausal...).
Takze momentalne sa tesim ked mi pride G1 a obzeram sa po moznostiach ako ho "vylepsit"
Na forum som sa registroval, pretoze sa mi paci, ze aj na Slovensku takto v podstate vznika android komunita. A budem mat par otazok (teraz hlavne o lokalizacii na SK, slovenske znaky na klavesnici a pod)
Studujem informatiku (4. rocnik), Bc. som skoncil na Zilinskej univerzite (UNIZA, FRI, Informatika) a Ing. stupen pokracujem v Kosiciach (TUKE, FEI, Informatika). Vo volnom case som najradsej v prirode, casto aj na viacero dni. Zaujimam sa o vela veci