Gmail /viac ako dve konta v telefone/

Gmail /viac ako dve konta v telefone/

Poslaťod orientmonkey » Str 04. Máj 2011 12:41:13

Ahojte,

mam dotaz ohladne Gmailu v Hero. Mam stiahnutu Gmail aplikaciu z marketu a mam tam nastave odoberanie dvoch Gmail uctov. Potreboval by som ich viac. Je mozne to nejako vyriesit, tak aby to bezproblemovo fungovalo?
Ked v sucastnej apilkaci zadam pridanie uctu gmail, vlozim meno, heslo...potom mi to vyhodi hlasku, ze nie je nieco v poriadku s pripojenim na siet v telefone co je ale v skutocnosti hlupost lebo pripojenie na net mam a bezne mi ta aplikacia kontroluje obe konta kazdych 20 min

Poradite co s tym?

Dakujem
orientmonkey
zelenáč

Re: Gmail /viac ako dve konta v telefone/

Poslaťod admin » Pia 13. Máj 2011 21:30:42

nasiel som toto:

There's a bug in Android currently (up to 2.1) where you can't add more accounts anymore. The usual error is:

Can't establish a reliable data connection to the server.

The solution is to do a factory reset and add your new accounts on the fresh system, which usually works. Not very comfortable.

I recently had the same problem again, even did a reset and still couldn't get it to work, so I tried to solve it by doing it manually in an app. Luckily that was successful.

I don't know whether there are dangers in this or some important initialization isn't done. But it works fine for me.

takze reset a hned nastavit konta

blizsie k tomuto problemu: http://androidforums.com/sprint-hero-su ... ounts.html
Motorola Milestone
Android 2.3.7
CyanogenMod 7.2.0 RC1
16,212 MFLOPS
8GB class4
Obrázok užívateľa
admin
Administrátor

Re: Gmail /viac ako dve konta v telefone/

Poslaťod skrkoo » Štv 12. Jan 2012 9:16:28

..pozri v nastaveni google ucutu(najlepsie cez PC) som videl nejaku moznost byt prihlaseny na viacero kont zaroven mozno to mas vypnute. Mozno to pomoze :)
HTC Hero / VillainROM 12
skrkoo
zelenáč

Späť na Komunikácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť