Nepripaja sa mi na internet

hľadám pomoc, zn. súrne!!! aka musíme si pomáhať

Nepripaja sa mi na internet

Poslaťod Adam » Pon 26. Júl 2010 12:06:05

Ahoj!

Mam HTC Tattoo od Orange a mam Orange World. Mam taky problem, ze mam nastaveny 3G net na telefone a nikde inde mi nefunguje net, len v prehliadaci. Ked sa pripojim cez Wifi, tak mi vsetko funguje, ako ma. Ked sa pripajam cez orange internet, tak mi nenacita ani pocasie, ani e-mail, v ziadnej aplikacii mi nefunguje net ani market, proste nic ine len internetovy prehliadac.

Uz som urobil aj reset a nepomohlo.

Dakujem
Adam
zelenáč

Re: Nepripaja sa mi na internet

Poslaťod maurice » Uto 27. Júl 2010 13:23:50

prve co sprav, chot za operatorom a spytaj sa ho na to. Ak sa nemylim a moje info su spravne, Orange dava za par eur mesacne "neobmedzeny" internet, ktory je obmedzeny tak, ze ta nepusti nikde, iba na mobilne verzie stranok. spytaj sa na to v predajni a ak nebude chyba v tom, oni by ti to malo vediet nastavit aby ti islo vsetko.
Samsung Galaxy Note, stock rom, root
Obrázok užívateľa
maurice
Administrátor

Re: Nepripaja sa mi na internet

Poslaťod jana.s » Štv 30. Sep 2010 14:36:50

mala som podobny problem . Ak mas iba Orange world, treba si vytvorit v nastaveniach - ovladanie bezdrotovych sieti - mobilne siete - nazvy pristupovych bodov - novy s nazvom Orange Internet - potom to pojde.
V predajni mi nevedeli povedat ohladom tohto nastavenia nic, musela som volat na Expert linku Orange 14 905
jana.s
zelenáč

Späť na Help!!!

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia