Miesta (Places) ako zlepsit presnost a relevantnost

Miesta (Places) ako zlepsit presnost a relevantnost

Poslaťod mortik » Pia 19. Aug 2011 8:49:49

Zdravim, nedavno som bol na dovolenke a hladal som informacie o bankomatoch a cerpacich staniciach v okoli. V ramci Google maps a places(miesta) sa to da, avsak vysledky boli velmi nepresne :evil: Testoval som to neskor aj v Bratislave a tiez mi neukazal najblizsie vysledky. Bolo tam zopar vysledkov pre Petrzalku ale vsetko veci niekolko kilometrov odomna. Viem ze existuju Slovenske aplikacie ktore mi tieto informacie daju ale nerad instalujem jednoucelove aplikacie ktore pouzijem niekolko krat za rok. Vie mi niekto povedat odkial su v pripade Places tieto informacie tahane a ci je mozne nejakym hromadnejsim sposobom nafeedovat dobre udaje. Vdaka.
mortik
zelenáč

Re: Miesta (Places) ako zlepsit presnost a relevantnost

Poslaťod Triglavus » Pia 19. Aug 2011 9:27:08

Tieto informácie sa beru od Google, ktorý robí databázu. Vzhľadom na to, že na Slovensku nemajú zrovna najlepšie zarábajúci a prosperujúci trh, dostáva sa na nás až ku koncu a najskôr pracujú na krajinách ako je Británia alebo Francúzsko. Práve preto je na slovensku priestor per spoločnosti ktoré napríklad nahrádzajú Google Street view a aj veci ako places.
HTC Desire HD - Stock ROM: 2.3.5 Android
Z dôvodu nedostatku času kvôli univerzite nemám čas sledovať fórum pravidelne, v prípade pripomienok píšte PM.
Obrázok užívateľa
Triglavus
starý morský vlk

Späť na Cestovanie

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť