Samsung I5700 Galaxy oficialny update

všeobecne o Androide

Samsung I5700 Galaxy oficialny update

Poslaťod human_fly » Str 16. Jún 2010 18:53:10

Caute mam novy telefon Samsung I5700 Galaxy a vsemozne hladam na nete official update Androida z 1.5 na 2.x.
Vedeli by ste mi niekto poradit nejaky dobry zdroj? Vraj ma byt dostupny cez dodavany SW skusal som a nic. Dakujem za prip. odpoved
human_fly
zelenáč

Re: Samsung I5700 Galaxy oficialny update

Poslaťod maurice » Str 16. Jún 2010 23:29:38

najlepsia je vecsinou oficialna stranka vyrobcu telefonu, kde najdes aj vsetky potrebne data pre update

ak chces presnejsie info, tak skus RSS nejakeho Samsung Galaxy blogu, alebo twitter ci facebook, tam pisu kazdu novinku

pre tvoj android je to: http://www.samsung.com/sk/support/downl ... u=download

tiez nam casto pomoze stryko Google, ale ked sa jedna o oficialny update na novsiu verziu androidu, tak o tom piseme tu na stranke, nieje tych zariadeni s androidom zatial az tak vela.
co som ale teraz narychlo vygooglil, pretoze sa o samsung vobec nezaujimam, niektore spravy hovoria o tom, ze sa do polovice leta chysta update na 2.1, ale nasiel som aj spravu, kde to zamietli ale dodali ze mozno bude update na 1.6

kazdopadne si otvor ten link co som dal vyssie a tam sa da stiahnut PC Studio, lebo to je jedina cesta, ako oficialne updatnut romku na Samsungu s androidom, ked tam nahodou bude update, ktory ti ponukne novsiu verziu 1.5-ky, tak doporucujem to urcite nahodit, moj android bol po takom update rychlejsi, uplne prestal sekat a nespomaluje sa s kazdou nainstalovanou aplikaciou
Samsung Galaxy Note, stock rom, root
Obrázok užívateľa
maurice
Administrátor

Poslaťod human_fly » Štv 17. Jún 2010 7:14:04

neboj srtyka googla som pouzil hladal som cca 2 dni a nasiel som len to co si mi ty poslal vidim ze niektory ludia maju aj 2.2 nahodenu ale ci je ofik verzia to som chcel vediet. Ceknem si tu ake su rizika Rootu popripade ci sa da root potom vymazat v pripade servisneho zakroku. Inak dik za ochotu

//edit
nasiel som videjko s 2.1 ale ci je official neviem posudit :-/
http://www.youtube.com/watch?v=oWw9PHAXDIk
human_fly
zelenáč

Poslaťod maurice » Štv 17. Jún 2010 23:20:40

ked na strankach samsungu nieje sprava o oficialnej verzii, tak ani na tom videu nemoze byt oficialna romka, iba ak by na tom videu bola nejaka americka romka, su uz pripady, napr HTC Hero ma oficialnu romku 2.1, ale len v amerike a azii.
rizika ti hnet poviem, nikto za nic neruci, vsetko robis na vlastnu zodpovednost a nikto nic negarantuje, ale malo by to fungovat. vecsinou ked niekto zavesi romku na net, tak ju sam doma vyskusal a nemal s nou problemy, dobre je sa pripadne opytat niekoho tu na fore, ci a aku romku pouziva a ake ma s nou skusenosti.
co sa tyka zaruky, ak by si chcel potom pripadne telefon reklamovat, musis si nahodit spat oficialnu romku od samsungu(co by si mal hravo zvladnut ked vies ako nahodit neoficialnu rom), inak ti to nezoberu, respektive zamietnu vsetko co sa da, pretoze si zasahoval do systemu, zvalia to vsetko na teba a tym sa teda ich povinnost vyrobok vyreklamovat konci z dovodu nedodrzania licencnych podmienok. mozno ze to tak uplne nieje, ale zarucne podmienky si predpokladam necital. ak nahodis spat oficialnu romku, je velmi tazke zistit, aka tam bola pred tym..
Samsung Galaxy Note, stock rom, root
Obrázok užívateľa
maurice
Administrátor

Poslaťod human_fly » Pia 18. Jún 2010 7:20:42

Jasne je to rovnako ako v pripade iPhonu len ci potom nahadzovat povodny sw cez odin alebo Cez pc studio..lebo ten dodavany soft uzasne funguje na win7 ale s kompatibilitou je to pomerne stabilne
human_fly
zelenáč

Poslaťod human_fly » Str 21. Júl 2010 14:49:32

zdravim na stranke http://samsung-firmware.webs.com/WEBPRO ... di5700.htm som nasiel update z jula. mate niekto s nim skusenosti ci tam vsetko fici a tak?
human_fly
zelenáč

Späť na Android

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť