Xperia X8 problemy z Marketom

všetko o Android Market, čo zlepšiť, tipy a triky

Xperia X8 problemy z Marketom

Poslaťod jokerone » Uto 23. Aug 2011 18:49:35

Caute, dnes som si kupil uplne novu Xperiu cez E-Shop a dosla mi domov kedze mam este aj LG GT540 chcel som skusit market. No na zaciatku vyzaduje Google ucet. Vytvoril som si novy a dal som Sign In. Po asi minute mobil vypisal ze sa nieco nepodarilo, nieco z data connection. A este podotknem v Upozorneniach mam napisane toto
"Prenos udajov je vypnuty" ked na to kliknem tak ma hodi do nastaveni mobil som si kupil koli tomu ze nieje drahy a je vykonny a preto chcem do neho aj kopu hier . Dakujem za akukolvek pomoc. :)
Sony Ericsson Xperia X8 - Android 2.1
jokerone
zelenáč

Re: Xperia X8 problemi z Marketom

Poslaťod majko11293 » Uto 23. Aug 2011 18:57:03

boze, mas 16 prispevkov. To nevies ze toto patri do inej sekcie :?: :?: Čo to tu sakra robi :?: :!:

Si pripojeny na internet? Je hlavne pripojenie na net funkcne?
Obrázok
Prosim, nepište mi o svojich problemoch do SS. Na to je tu forum. DAKUJEM.
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor

Poslaťod jokerone » Uto 23. Aug 2011 19:24:26

Tak mimo mam 7 prispevkov.
A ano net je cez wifi funkcny mam plny signal a cez prehliadac beham po nete to nieje problem ale ten market ma stve lebo bez neho nemozem nainstalovat ani len file managera a z mobilu mam ho*no.

Edit:Nemozme si pisat cez nejaky pokec alebo nwm lebo to potrebujem surne vyriesit.
jokerone
zelenáč

Poslaťod majko11293 » Uto 23. Aug 2011 19:31:32

no mne momentalne ukazuje 17 prispevkov, tak neviem kde sa ti tych 10 stratilo.

Nastavenia/Aplikacie/Sprava aplikacii/Vsetky/Market/Vymazanie udajov
Ak sa to nebude dat spravit, lebo budes mat Vymazanie udajov nedostupne tak sprav Factory Reset. Najdes to v Nastavenia/Ochrana osobnych udajov/Obnovenie tovarenskych nastaveni...potom sa pripoj na net, zapni gmail a prihlas sa na nom. Ked ti bude gmail normalne fungovat, tak spust market, prijmi licencne podmienky a malo by to ist...

//a edituj po sebe :!: na doplnenie pouzi tlacidlo "Upravit" a dopis tam co chces, a nie vzdy pisat do noveho prispevku..
Obrázok
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor

Poslaťod jokerone » Uto 23. Aug 2011 19:37:09

Ten reset som uz urobil. A nic. Ale resetnem to znova a mozno pojde.
jokerone
zelenáč

Poslaťod jokerone » Uto 23. Aug 2011 19:43:44

jokerone píše:Ten reset som uz urobil. A nic. Ale resetnem to znova a mozno pojde.

Nic vypise toto : Zelenym je hore toto: Cant estabilish a reliable data connection to the server.

Dole bielym: This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services. If it continues call Customer Care.
jokerone
zelenáč

Poslaťod lupko » Uto 23. Aug 2011 20:36:52

jokerone píše:Caute, dnes som si kupil uplne novu Xperiu cez E-Shop a dosla mi domov kedze mam este aj LG GT540 chcel som skusit market. No na zaciatku vyzaduje Google ucet. Vytvoril som si novy a dal som Sign In. Po asi minute mobil vypisal ze sa nieco nepodarilo, nieco z data connection. A este podotknem v Upozorneniach mam napisane toto
"Prenos udajov je vypnuty" ked na to kliknem tak ma hodi do nastaveni mobil som si kupil koli tomu ze nieje drahy a je vykonny a preto chcem do neho aj kopu hier . Dakujem za akukolvek pomoc. :)

Jedna poznamka a jena otazka : pise sa problemY. A teraz ta otazka : vytvoril si ten ucet UZ z telefonu, alebo najprv z PC a skusal si sa pripojit ? Ak to prve, tak je to divne. Ak to druhe, tak tym istym som si pred casom presiel aj ja. Postupne som vyskusal niekolko uctov vytvorenych na PC, ale nikdy to neslo. To najlepsie, co som sa dozvedel bolo, ze s uctom nie je spojeny ziaden tf. A tak som sa raz pripol na wifi a zacal s tym, ze si vytvaram novy ucet. Predtym som iniciativne zmazal cache, ale to bola len akasi prevencia. Presiel som celu proceduru a odvtedy nemam problem ani s Marketom a ani s Gmailom.
lupko
zelenáč

Poslaťod jokerone » Uto 23. Aug 2011 20:45:59

Jeden som skusil cez mobil a jeden som si zrobil pred jednym dnom lebo som cakal na mobil.
A cache skusim zmazat len kde ich najst?
jokerone
zelenáč

Poslaťod majko11293 » Uto 23. Aug 2011 20:50:09

ked si vymazal udaje marketu alebo si spravil factory reset a nepomohlo, tak cache nepomoze urcite ;) ta sa maze aj pri mazani udajov marketu a aj pri factory resete..
Obrázok
Obrázok užívateľa
majko11293
Moderátor

Poslaťod jokerone » Uto 23. Aug 2011 20:51:19

A co mam robit?
jokerone
zelenáč

Ďalší

Späť na Android Market

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť